Xerrada informativa: impuls de la transició energètica al sector turístic del gironès

El pròxim dimecres 21 de juny, Turisme Rural Girona - Costa Brava - Pirineu  participarà en una jornada sobre energies renovables que organitza l'Oficina de Transició Energètica del Gironès, impulsada per la Diputació de Girona.

L'acte consistirà en una xerrada informativa de caràcter virtual orientada a tots aquells empresaris d'establiments turístics rurals que estiguin interessats a instal·lar energies renovables o bé implantar mesures d'eficiència energètica. La xerrada, la qual transcorrerà entre les 11.30 i les 13.00 hores, comptarà amb la intervenció de diversos ponents i finalitzarà amb un torn de preguntes destinat a resoldre dubtes. Per part de Turisme Rural Girona, la gerent Tere Vila oferirà una explicació sobre els serveis que ofereix l'Associació.

Aquí podeu consultar el programa de la jornada i en cas que hi vulgueu participar com espectadors, haureu d'omplir el formulari a través del codi QR que trobareu en el document.

Per a més informació podeu contactar amb l'Oficina de Transició Energètica del Gironès a través del correu transicio.energetica@girones.cat