[Finalitzat] Viatge de prospecció a la Catalunya Nord

L'Associació Turisme Rural Girona - Costa Brava - Pirineu, juntament amb la Confederació de Turisme Rural i l’Agroturisme de Catalunya (TURALCAT)  i amb la col·laboració d’entitats franceses, organitza un viatge de prospecció a la Catalunya Nord pels dies 15, 16 i 17 de febrer de 2022, en el marc del projecte EPIREMED. El viatge, que es realitzarà en autobús i està destinat a propietaris de cases rurals, entitats turístiques, tècnics en turisme i agents del territori, servirà per descobrir les millors experiències turístiques del vessant nord dels Pirineus i, així, intercanviar experiències amb les empreses més innovadores de la Catalunya Nord.

Es tracta d’un viatge professional que ofereix també gastronomia i activitats, per tal de gaudir i conèixer el territori i fomentar contactes amb agents participants al programa EPIREMED.

El viatge inclou
Anada i tornada amb autobús
Allotjament i àpats
Activitats programades
Assegurança de viatge
Taxa turística

Preu
260 € per persona (IVA inclòs)
*Suplement d’habitació individual 15 € per persona i dia

Observacions
El viatge complirà les mesures sanitàries vigents per a la prevenció de la Covid-19.
Es recomana fer-se un TAR de Covid-19 48 hores abans del viatge.
Informarem a tots els participants, amb suficient antelació, de les mesures de prevenció de Covid-19 que haurem de complir en territori francès.
L'organització pot anul·lar el viatge per causes diverses o imprevistos de darrera hora.

Inscripcions
Totes les persones interessades en participar en el viatge cal que us inscriviu mitjançant aquest formulari abans del dimarts dia 08 de febrer.

Descarrega't el programa del viatge

Aquesta acció formativa s’emmarca dins el projecte EPIREMED - “Experiències pirenaiques, emocions mediterrànies” EFA164/16 i compta amb el suport financer parcial del Programa Interreg V-A- POCTEFA.