Turisme Rural Girona rep el Premi Timó d'Argent

Turisme Rural Girona Costa Brava Pirineu ha rebut aquest dimecres 20 de març el guardó Timó d'Argent atorgat per la Unió d'empresaris d'Hostaleria i Turisme Costa Brava Centre reconeixement al compromís associatiu, en revitalitzar el territori d'interior i per potenciar el turisme rural i l'Agroturisme a les comarques gironines.

Estem molt contents i agraïts per aquest reconeixement èxit de totes les cases rurals associades, la junta directiva, l'equip directiu i tècnic. També de totes aquelles institucions, entitats, empreses i col·laboradors que han donat suport a l’entitat durant tots aquests anys. Gràcies a tots!

El lliurament del guardó ha tingut lloc al Restaurant La Sala Gran de Llofriu en el marc de l'Assemblea General de Socis de l'entitat: Unió d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme Costa Brava Centre.

Des de Turisme Rural Girona agraïm aquest reconeixement i felicitem als altres guardonats: Cambra de Comerç de Palamós, Energestic, Restaurant Can Saló i molt especialment a la Sra. Carme Hospital i a tot l'equip de l'Hotel Aromar pel seu Timó d'Or.

president_junta_gerent_turisme_rural_girona_premi_dargent