Turisme Rural Girona participa en el "Debat 2020: El turisme a les comarques gironines"

El dijous 30 de gener, participarem en la jornada d'obertura del Debat 2020. El turisme a les comarques gironines, centrada en L’oferta turística a les comarques gironines: Present i Futur, que tindrà lloc a l’Auditori Palau de Congressos el dijous 30 de gener. Aquest debat pretén definir les línies de futur pel turisme i deixar constància del conjunt de propostes i polítiques encaminades a millorar el sector turístic a les comarques de Girona i se celebra a diferents poblacions.

La jornada inaugural, oberta a tots els representants i agents del sector turístic gironí, començarà a les 9 del matí i serà presidida per Maria Àngels Chacón, consellera d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Marta Madrenas, alcaldessa de Girona, per Jaume Fàbrega, president de la Cambra de Comerç de Girona i per Jordi Martí, president de la Taula Gironina de Turisme. Entre les intervencions d'aquesta primera sessió hi haurà la que farà Tere Vilà, gerent de la nostra associació, juntament amb Jordi Mias, representant de la Federació d'Hostaleria de les Comarques de Girona, Ward Wijngaert, gerent de Càmpings in Girona, Àngela Galceran, gerent de l'Associació Turística d'Apartaments i Jordi Comas, professor de la Facultat de Turisme de la UdG.

Programa de la I Jornada


Inscripcions a les jornades

Si esteu interessats a participar en alguna de les cinc jornades de debat, podeu fer la inscripció a través d'aquest formulari. També es podran seguir les jornades amb el hashtag: #debatturisme2020 i a les xarxes socials de la @taulagironinaturisme (facebook, twiiter, instagram i youtube).