[Finalitzada] Sostenibilitat, eficiència i seguretat a les cases rurals

Després de l'èxit obtingut amb el primer webinar gratuït dedicat a “La reobertura d’establiments de turisme rural. Consells pràctics per propietaris per atraure clients en temps de la Covid-19”, l’Associació Turisme Rural Girona – Costa Brava – Pirineu organitza, el pròxim dimarts 30 de juny (16 h), un nou webinar "Sostenibilitat, eficiència i seguretat a les cases rurals" en el marc de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible.

La jornada comptarà amb Ignacio González, sales Manager Commercial Pool & Wellness Fluidra Comercial España, qui ens donarà Consells pràctics pel bon manteniment de les piscines, la seva eficiència i seguretat; i amb l'arquitecta tècnica Anabel Ros, especialitzada en Facility Management – Gestió integral d'edificis, qui ens parlarà d'Estalvi energètic a les cases rurals. 

Aquesta sessió forma part del programa formatiu que està duent a terme l'Associació per minimitzar els efectes de la Covid-19. Per a la seva realització es compta amb la col·laboració de la FOEG, de la Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona, i amb la de les empreses Nedapool, Fluidra i Ross Facility Management.

Programa de la jornada (PDF)

Presentació
Sra. Teresa Vilà, gerent de l’Associació Turisme Rural Girona, Costa Brava i Pirineu

Benvinguda
Sr. Ramon Corominas, president de l’Associació Turisme Rural Girona, Costa Brava i Pirineu

Consells pràctics pel bon manteniment de les piscines, la seva eficiència i seguretat
Nedapool - Sr. Ignacio González, sales Manager Commercial Pool & Wellness Fluidra Comercial España

Estalvi energètic a les cases rurals. El canvi comença a casa
Sra. Anabel Ros, arquitecte Tècnic i Facility Management – Gestió integral d'edificis


Inscripcions gratuïtes obertes
Cal registrar-se en aquest enllaç.