Turisme Rural Girona, nou col·laborador de l’Spar Girona

L’Associació Turisme Rural Girona – Costa Brava – Pirineu (Turisme Rural Girona), que aglutina prop de 300 cases de la província de Girona, ha estat presentada com a nou col·laborador de l’Spar Girona. A l’acte de signatura han assistit, per part de Turisme Rural Girona, el president de l'associació Ramon Corominas Estany, i la gerent, Tere Vilà. Per part de l’Spar Girona, Xavi Fernández, director general de l'Uni. 

Ramon Corominas Estany s’ha mostrat il·lusionat amb aquest acord i ha destacat que: “les sinergies que es poden establir entre les dues entitats poden ser molt interessants, ja que a l’associació ens permet apropar el turisme rural a un col·lectiu implicat en l’esport i la natura, a la vegada les nostres cases associades es promocionaran al Club i amb els seus abonats a través de diferents accions de promoció”.

D’altra banda, Xavi Fernández de l’Spar Girona ha adreçat unes paraules de benvinguda a la nova empresa col·laboradora: “És una il·lusió per l’esport femení i pel club poder comptar amb una associació com Turisme Rural Girona que apostin pel projecte i que comparteixen la nostra filosofia. Esperem que aquest acord enforteixi ambdues parts”.