Turisme Rural Girona assisteix als XVIII Premis G! al Teatre Municipal El Jardí de Figueres

Ahir vam assistir als Premis G! al Teatre Municipal El Jardí de Figueres, on va acollir la divuitena edició dels Premis G!, de turisme de les comarques de Girona, organitzats pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Figueres i el suport de CaixaBank, en un acte públic amb cent seixanta convidats entre autoritats, guardonats i representants del sector turístic.

L’acte va estar presidit per Miquel Noguer, president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, i va comptar amb la participació de Jordi Masquef, alcalde de Figueres, diputat de la Diputació de Girona i vicepresident primer del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, i Marta Domènech, directora general de Turisme de la Generalitat de Catalunya, a més d’altres personalitats.

En el decurs de la cerimònia es van lliurar vuit premis en dues categories: premis d’honor i especials, i premis de comunicació turística.

Els guardonats varen ser: El propietari de Creuers Mare Nostrum, Josep Ros i Pijoan; l’Hotel Park Puigcerdà; el col·lectiu de Dones emprenedores a la mar, de l’Associació de Centres Immersió de la Costa Brava, i Joan Juncà i Monteis, cap de sala del Restaurant Ca l’Enric, són els guardonats amb els premis honorífics. Els premis de comunicació s’han atorgat als treballs publicats i divulgats per l’editorial francesa Petit Futé i la revista Descobrir, i també als periodistes especialitzats en viatges, la catalana Kris Ubach, i l’alemany Holger Bernet, pels treballs publicats a la revista Viajar i en diversos diaris alemanys, respectivament.

Des de l’Associació de Cases de Turisme Rural Girona, volem felicitar  el Patronat Costa Brava i Pirineu i la Diputació de Girona per a l’organització de l’acte i a tots els guardonats i guardonades! Moltes felicitats a tots, va ser un èxit!