Turisme Rural Girona, altaveu de les cases rurals als mitjans de comunicació

Des de l’inici de la crisi de la COVID-19, l’Associació Turisme Rural Girona – Costa Brava - Pirineu està duent a terme una sèrie d’actuacions encaminades, d’una banda, a donar tot el suport possible al col·lectiu i, de l’altra, a demanar a l’Administració mesures per al nostre sector.

En aquest sentit, unes de les accions que ha dut a terme és esdevenir l’altaveu dels propietaris associats en els mitjans de comunicació. A continuació, detallem algunes de les notícies que han aparegut els darrers dies.

Diari de Girona
A través de l’article d’opinió “Aneu pensant en les vacances d'estiu” firmat per Ferran Miquel, vicepresident de l’entitat, vam exposar els principals motius per apostar pels allotjaments rurals per les vacances d’aquest estiu. Podeu recuperar l'article a través d'aquest enllaç.

El Periódico de Catalunya
La periodista Carme Escales firma l’article “El turisme rural confia a ser el primer en rebre clients”, on exposa les perspectives de futur de les cases rurals. Per elaborar el text, va entrevistar al vicepresident de l’associació Ferran Miquel, qui va exposar com ha afectat la crisi de la COVID-19 a les cases rurals i quines són les perspectives del futur més immediat. Podeu recuperar l'article a través d'aquest enllaç.

L’informatiu. TV Girona
La televisió local de Girona va recollir a l’informatiu del 27/04/2020 la situació actual de les cases rurals i les perspectives de reobertura a partir de la segona setmana del mes de maig. En el reportatge es va comptar amb la col·laboració de les propietàries de Can Guinau de Vilablareix i de Can Carreras del Mas.

L’informatiu. TVE a Catalunya
La notícia del dia 3/05/2020, informa sobre el fet que hotels i allotjaments turístics podran obrir a partir del dia 11/05, i ho hauran de fer amb el 30% d'ocupació i els espais comuns tancats. En aquest sentit, les cases de turisme rural també podran obrir per als hostes que visquin a la mateixa província.