Resuinsa - Nou conveni per a socis de TRG

Turisme Rural Girona ha signat un acord amb l'empresa Resuinsa. Una empresa de fabricants de tèxtils per establiments turístics. El disseny, la qualitat, la resistència i durabilitat dels seus productes, així com el respecte pel medi ambient, són criteris que apliquen a les seves col·leccions.

Fabriquen productes nous a l'alçada de les expectatives del client més exigent, dissenyant i fabricant articles per a bany, habitació, restauració i complements tèxtils. Tanmateix, són experts en tèxtils decoratius, no només vesteixen les instal·lacions sinó també dissenyen ambients perquè els usuaris puguin gaudir d'un espai agradable, personalitzat i d'alt confort.

Compten amb les principals certificacions internacionals: STeP, Oekotex100, Gots, Fairtrade, Proveïdor sostenible del Pacte Mundial de les Nacions Unides… tots ells avalen la sostenibilitat de Resuinsa i dels seus productes.

Amb una ferma aposta per I+D+i, aprofiten els avantatges que ofereix la tecnologia per avançar cap a la digitalització i cap a una economia 100% circular de tèxtils per establiments turístics.

Com a casa rural associada gaudiràs de descomptes especials en les teves comandes.