Presentació distintius Ecostars - Sostenibilitat i Mammaproof - Family Welcome

Presentació distintius: Ecostars - Sostenibilitat i Mammaproof - Family Welcome

El pròxim dia 01 de febrer a les 11.00 h es farà la presentació online de dos distintius de gran interès per a les vostres cases rurals. Un fa referència a la sostenibilitat i l'altre al turisme familiar. 

11.00 h ECOSTARS la sostenibilitat és un factor cada cop més valorat pels viatgers (més d'un 80% diuen voler reservar en allotjaments certificats). És, per tant, una prioritat en establiments turístics i sobretot en les cases rurals. El segell Ecostars és un segell reconegut internacionalment per entitats com l'Organització Mundial del Turisme (UNWTO/OMT) i la Mesa de Turisme d'Espanya que ja compta amb prop del 10% de la planta hotelera espanyola amb una alta presència a Catalunya, i és el més estès en l'àmbit nacional.

Ecostars ha signat un acord amb la Federació d'Hostaleria de Girona, per oferir un servei de certificació a tots els associats de les entitats associades. En aquest cas, com a socis de la Federació, les cases rurals associades a Turisme Rural Girona podreu optar gratuïtament a aquesta certificació. És una certificació senzilla i àgil que permetrà diferenciar-vos com a establiments sostenibles.

11.30 h MAMMAPROOF és un referent i un mitjà de comunicació especialitzat en famílies. A la seva plataforma i xarxes socials recomanen llocs i plans per fer amb els fills/es recomanats per famílies reals. Treballen el seu contingut sobre la base de la certificació de negocis "Family Welcome" i ofereixen notorietat i posicionament a través de les seves Guies temàtiques de descàrrega gratuïta.

En aquest webinar es presentaran els criteris de certificació per a "Allotjaments Family Welcome" co-creats amb famílies de la seva comunitat d'acord amb les seves necessitats reals que us servirà com un estudi de tendències. També es tindrà accés a una oferta exclusiva per a socis.

Inscripcions al webinar aquí

*Activitat exclusiva per a socis TRG.