[Finalitzada] Presentació dels serveis de La Regadora i de Trek Travel Rental

L’Associació Turisme Rural Girona – Costa Brava – Pirineu organitza una presentació virtual el pròxim dilluns 10 de maig, a les 18 hores, per presentar els serveis de La Regadora i de Trek Travel.

Aquest nou webinar està especialment pensat per als propietaris i gestors de cases rurals associades a l’entitat, on l’equip de La Regadora, el servei de màrqueting digital especialitzat de l’Associació explicarà la importància de la comunicació 2.0 en els allotjaments de turisme rural.

Tot seguit, Trek Travel, una empresa de cicloturisme que fa gairebé dues dècades que mostra als seus clients com és el món en bicicleta i que nomena Girona la seva base natal a Europa, explicarà els serveis especialment creats per a hostes de les cases rurals: àmplia gamma de bicicletes d'alt rendiment de lloguer; material especial; excursions amb guia en bicicleta; servei de transport específic per a ciclisme.

Durant el webinar, tots els participants podran gaudir de regals i xecs descomptes gràcies a la col·laboració de Trek Travel Rentals.

Inscripcions obertes
L'esdeveniment és gratuït i exclusiu per a socis de Turisme Rural Girona. Cal formalitzar la inscripció per accedir al webinar.

Programa

18.00 h .- "La Comunicació 2.0 en allotjaments de turisme rural no és el futur, és el present"
Equip de la Regadora

18.45 h .- Trek Travel Virtual Event
Equip de Trek Travel