Neix TuralGi, la central de reserves de Turisme Rural Girona

Després de més de dos anys de treball intens per part de l’Associació Turisme Rural Girona – Costa Brava – Pirineu per crear una central de reserves pròpia, sorgida de la necessitat expressada per alguns dels propietaris que formen part de l’entitat per tal de poder gestionar i augmentar  les reserves en els seus allotjaments sense haver de dependre de centrals de reserves externes, aquest mes de novembre s’ha presentat TuralGi al Restaurant Can Toscà de Canet d’Adri.

L’acte va comptar amb l’assistència del director dels Serveis Territorials d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya a Girona, Sr. Joan Martí,  del vicepresident primer del Patronat de Turisme Costa Brava Girona i diputat de la Diputació de Girona, Sr. Jaume Dulsat, així com de la Junta Directiva de l’entitat i personal tècnic, com també pràcticament tots els propietaris que formen part del projecte.

Una central de reserves amb tecnologia innovadora

La central de reserves s’hi accedeix a través de la plataforma web www.turalgi.com on actualment hi ha més de trenta cases rurals autèntiques ubicades a la província de Girona, xifra que augmentarà a finals d’any fins a setanta, ja que les que falten estan en procés de sincronització. En aquest portal, s’ofereix a l’usuari les cases rurals segmentades per tipologia: casa rural de lloguer íntegre i casa rural de lloguer d’habitacions, i es presenten a través d’una fitxa en la qual hi ha una descripció acurada de l’allotjament, un reportatge fotogràfic de qualitat, el detall de tots els serveis i equipaments que ofereix, la proposta d’activitats que els clients poden realitzar des de la casa, i un apartat amb les condicions de reserva particulars.

D’altra banda, la central de reserves TuralGi suposa una gran eina pel propietari, ja que els ofereix una tecnologia innovadora pensada per cobrir les necessitats de les cases rurals i augmentar les reserves amb baixes comissions. La plataforma ofereix un avançat i pioner desenvolupament tecnològic que permet sincronitzar amb diferents motors de reserva i channels managers del sector. A la vegada, els propietaris poden gestionar les reserves i la informació del seu allotjament des de qualsevol lloc, gràcies al servei d’una extranet responsiu de fàcil accés.

TuralGi ofereix un procés de reserva 100% online, fàcil, sense intermediaris, àgil, sense despeses de gestió als clients i baixes comissions pels propietaris. Actualment, la reserva es pot fer a través del portal web però, ben aviat, està previst la versió en APP que es podrà descarregar gratuïtament a Google Store i Apple Store.

TuralGi compta amb la col·laboració de la Diputació de Girona, del Patronat de Turisme Costa Brava Girona i del Consorci per a la formació contínua de Catalunya.