Millora les teves habilitats de comunicació

Els dies 8, 10, 17, 22, 24, 29 de novembre, i 1 i 13 de desembre organitzem un curs per tal de millorar les habilitats de comunicació i persuadir a més clients, el qual serà impartit per Bru Monge, formador, assessor d'empreses i terapeuta PNL.

Objectius generals:

- Adquirir l'habilitat i conèixer els sistemes subjectius de comunicació.
- Entendre el missatge per tots els mitjans de comunicació.
- Transmetre el missatge de forma correcta i aconseguint la màxima comprensió del receptor.
- Identificar i manegar la comunicació verbal i no verbal.
- Comunicar de manera congruent el missatge i identificar les incongruències.
- Comunicar bé per vendre millor.

Objectius específics:

- Conscienciar sobre els avantatges de la cooperació en el treball, no únicament a l’organització sinó per a l’èxit personal.
- Desenvolupar l’autoconeixement i l’autocontrol com capacitats claus per a treballar amb confort, amb una autoestima enfortida i amb el recolzament d'unes relacions socials inevitables.
- Millorar les habilitats de comunicació que permeten ser més productius, evitar errades o malentesos i establir relacions més sòlides, transparents i sanes.

INSCRIPCIONS OBERTES 

Places limitades per rigorós ordre. Cal omplir el formulari per inscriure's > https://forms.gle/gYwptEGiK6VXtig76
- Assistència obligatòria.
- Les sessions seran síncrones en la modalitat virtual de 10.00 h a 14.00 h, excepte els dies 08, 22 de novembre i 13 de desembre que seran presencials (pendent confirmar lloc i aula a Girona).
- Curs 100% subvencionat.
- Formació dirigida a propietaris de cases de turisme rural i establiments turístics. Socis o no socis de Turisme Rural Girona.