Prop de 50 cases rurals assisteixen a l'Assemblea General de l'Associació

Aquest dimecres 29 de març, la seu del Consell Comarcal del Pla de l’Estany ha acollit l'Assemblea General Ordinària de Turisme Rural Girona - Costa Brava - Pirineu en la qual hi han assistit els propietaris de més de 40 cases rurals de la província de Girona. En el decurs de la sessió, els associats han votat a favor del Pla d’Actuacions 2023 i han aprovat el pressupost anual. També l'empresa col·laboradora Eix Ambiental ha presentat el Nou Reial Decret 487/2022 per a la Prevenció i Control de Legionel·losis, el qual regula quines són les mesures i quina formació s'ha de realitzar amb l’acceptació d’aquest nou decret.

La jornada ha acabat amb la intervenció del president de Consell Comarcal del Pla de l’Estany, Francesc Castañer i Campolier, el qual ha presentat la guia de productes locals del Pla de l’Estany i ha donat consells als propietaris respecte a les distàncies perimetrals de les masies per a la prevenció d’incendis.


Consell General de Turalgi

Abans de l'Assemblea Ordinària de l'Associació, s'ha celebrat el Consell General de Turalgi en el qual s'ha aprovat una mesura importants per a l'expansió de la central de reserves: l’obertura i expansió dels serveis de la central de reserves a tot Catalunya. Aquest canvi es durà a terme gradualment començant per les comarques contigües a la província de Girona. Amb  aquesta obertura és vol que Trualgi.com esdevingui un servei  de reserves especialitzat en cases de turisme rural; un servei online i ontime, ràpid i segur a tot Catalunya.