Les cases rurals associades presents al nou web del Patronat 

El nou portal oficial de la Costa Brava i el Pirineu de Girona, creat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, és un espai inspirador per a turistes i locals que està disponible en set idiomes (català, castellà, anglès, francès, alemany, neerlandès i rus). Té per objectius impactar als potencials visitants a través de les diferents fases del procés d’elecció del viatge, donar visibilitat a les empreses membres mitjançant les experiències turístiques, potenciar el contingut audiovisual de qualitat i transmetre els valors d’autenticitat, diversitat i qualitat, tot promovent el concepte de «Viu el doble».

El web d’informació turística presenta nova imatge gràfica i sis grans seccions temàtiques: «Travel info», «On anar», «Què fer», «Experiències«, «Blog» i «Professionals». En ell els usuaris trobaran la informació essencial per preparar el seu viatge, a més podran descobrir noves propostes d’activitats i disposa d’un configurador d’experiències. També hi ha un apartat destinat a públic professional (agències de viatge, operadors turístics, empreses organitzadores d’esdeveniments, mitjans de comunicació i prescriptors), que vulgui col·laborar o treballar amb la destinació.

La pàgina principal introdueix els continguts destacats del moment com ara esdeveniments i campanyes segons l’idioma escollit per l’usuari. La pàgina mostra les diferents seccions i ofereix materials com ara mapes, la descàrrega gratuïta d’e-books, la subscripció al butlletí de novetats i accés als perfils socials de la destinació, entre d’altres.

Per complementar la informació pràctica, es troba el blog «Be Inspired» on es descriuen propostes específiques, rutes i serveis amb articles redactats a càrrec de diversos autors a fi de complementar la visió sobre la destinació. El web es publica amb l’aplicació de mesures per garantir l’accessibilitat per a tots els públics.

Aquest és un projecte cabdal en l’estratègia de màrqueting digital del Patronat de Turisme Costa Brava Girona desenvolupat per projectar la destinació i els seus valors entre els visitants tot oferint un contingut accessible i de qualitat d’acord amb les tendències actuals, i també, per posicionar la destinació en els motors de cerca i principals plataformes digitals del sector de la promoció turística.

Amb anterioritat a l’activació del nou portal, i emmarcat en la nova estratègia de gestió de les xarxes socials del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, s’ha creat un perfil de TikTok @costabravapirineu, atenent als canvis en el consum de les xarxes socials a nivell global. A través d’aquest perfil l’entitat difondrà contingut audiovisual inspirador i donarà visibilitat a l’oferta turística de la destinació en tres idiomes (català, castellà i anglès). TikTok s’ha convertit en la xarxa social de referència incrementant exponencialment el nombre d’usuaris durant els darrers anys.

Les cases rurals de les comarques gironines es representen a través de la nostra associació i la promoció dels allotjaments es fa a través de www.gironacasesrurals.com

Des de l'Associació us encoratgem a visitar aquest web i visitar la secció de cases rurals clicant aquí.