Les cases rurals associades a Turisme Rural Girona visiten el nou Celler Perelada

El passat dimecres 7 de juny, els representants de l’Associació de Turisme Rural Girona i una vintena de socis van realitzar una sortida conjunta al nou Celler Peralada i a la Cooperativa Agrícola de Garriguella, la qual va culminar amb dinar col·loqui a la mateixa cooperativa, comptant amb la participació de la Sra. Raquel Robert, directora dels serveis territorials a Girona d'Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya.

Gràcies a la gentilesa del Grup Peralada, la jornada va començar amb una visita guiada a les esplèndides instal·lacions del nou Celler Perelada, durant la qual els visitants van poder conèixer de primera mà la història del celler, presenciar l’espectacular de l’indret i gaudir d’una petita degustació d’alguns dels vins més representatius  de la companyia.

Posteriorment, la comitiva es va dirigir fins a la Cooperativa Agrícola de Garriguella, espai emblemàtic del sector vinícola de la regió i centre de fabricació de diversos vins DO Empordà de renom, on es va realitzar una breu visita guiada per tal de conèixer l’entitat des d’una perspectiva interna.

Tan bon punt finalitzada la visita, es va procedir a la celebració del dinar al restaurant de la cooperativa. Durant el transcurs de l’àpat, representats i socis de Turisme Rural Girona, van expressar les seves inquietuds sobre les problemàtiques que afecten el turisme rural a la Sra. Raquel Robert. La directora dels serveis territorials a Girona d’Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya, en va prendre nota i es va comprometre a buscar solucions per contrarestar algunes de les dificultats que concerneixen el sector en qüestió.

Per concloure la jornada, Emilia Sánchez Coll,  propietària de les cases rurals de poble Can Coll I i Can Coll II de Garriguella i assistent al dinar, va convidar a representants de l’associació i socis a prendre una copa de cava a l’acollidor pati de Can Coll II.

Per més informació sobre el nou Celler Perelada i la Cooperativa Agrícola de Garriguella, podeu visitar les seves pàgines web:

https://www.perelada.com/ca

https://www.cooperativagarriguella.com/ca/