Ja tenim la Guia de cases rurals 2020!

Descobriu la personalitat de les més de 240 cases rurals de l'associació Turisme Rural Girona – Costa Brava – Pirineu a través de la nostra Guia de cases rurals que acaba de sortir d’impremta. En ella hi trobareu cases adequades per famílies nombroses, per compartir amb amics, per fer-hi escapades romàntiques, per fer-hi trobades empresarials, per descobrir nous paisatges, per anar-hi amb la mascota.

Amb un enfocament pràctic, és un document de molt gràfic que us ajudarà a trobar la casa rural més adequada a les vostres necessitats. Les hem agrupat segons la comarca on es troba: Cases Rurals a l’Alt Empordà, Cases Rurals al Baix Empordà, Cases Rurals a la Cerdanya, Cases Rurals a la Garrotxa, Cases Rurals al Gironès, Cases Rurals a La Selva, Cases Rurals al Pla de l’Estany i Cases Rurals al Ripollès.

També hi trobareu activitats que es poden fer a les comarques gironines, restaurants recomanats de la província de Girona així com la recopilació de les Oficines de Turisme de les Comarques de Girona.

La Guia de cases rurals també té la seva versió digital que permet una difusió ràpida a través de la xarxa i també una versió per als dispositius mòbils, cada vegada més utilitats pel conjunt de la ciutadania.

Us esperen un munt d’experiències úniques si us allotgeu en les nostres cases rurals!

Allotjar-vos a una casa associada a Turisme Rural Girona és una bona opció per gaudir d’una estada en una casa rural autèntica amb història i gaudir al màxim del territori. Masies, masoveries, cases de poble compartides o independents, on el compromís amb la qualitat dels seus equipaments, el tracte i el respecte amb la natura i l’entorn rural hi és sempre present. També suposa viure una experiència única en pobles petits i gaudir de la gastronomia local.