Ja pots consultar la Guia de cases rurals 2020 a ISSU

Una de les millores que hem incorporat recentment pel que fa a la promoció de les cases rurals associades a Turisme Rural Girona – Costa Brava – Pirineu és la digitalització de la Guia de cases rurals perquè sigui consultable des de qualsevol dispositiu mòbil. A través de la integració a plataforma de publicacions digitals ISSU, totes les URL que apareixen a la Guia, així com les xarxes socials i els correus electrònics que hi surten, esdevenen enllaços actius i són clicables per part dels usuaris.

Aprofitant aquesta acció que forma part del Pla d'accions de màrqueting, comunicació i difusió de Turisme Rural Girona, també s'ha treballat la part d'activitats de turisme actiu i cultural per anar ampliant l’oferta complementària als allotjaments rurals.

Una guia per descobrir la personalitat de les +240 cases rurals associades
La Guia que editem cada any des de l’Associació Turisme Rural Girona – Costa Brava – Pirineu et permetrà descobrir la personalitat de les +240 cases rurals associades per planejar les vacances en família, per compartir amb amics, per fer-hi escapades romàntiques, per fer-hi trobades empresarials, per descobrir nous paisatges, o per anar-hi amb la mascota.

Amb un enfocament pràctic, és un document de fàcil utilització que permet trobar la casa rural més adequada a cadascuna de les vostres necessitats agrupades segons la comarca gironina on està ubicada. Amb una destacada presència gràfica, es descriuen les principals característiques dels allotjaments associats.

També hi trobareu activitats que es poden fer a les comarques gironines, restaurants de la zona així com la recopilació de les Oficines de Turisme de les Comarques de Girona.

Consulteu la Guia en format ISSUU