[Finalitzada] 'Comercialitzar correctament una casa rural. Comunicar i gestionar les emocions per a atraure hostes'

En el marc de les accions formatives de l'Associació, els dies 17, 24, 31 de març i 07 d'abril, s'ha programat el curs 'Gestió de les emocions en la comercialització de productes turístics en cases rurals', el qual anirà a càrrec de Neus Vila, consultora i formadora d'empreses, molt qualificada, especialitzada en turisme, comunicació i micro màrqueting.

La formació té els objectius d'afavorir la gestió de la comunicació corporativa, entenent què faig i per a què, i potenciar la comercialització positiva per trobar i donar la millor experiència al client.

El curs comptarà amb tres sessions telemàtiques i una presencial que es durà a terme a la casa rural associada Mas Teixidor i Colomer de Caldes de Malavella.

Horari: de 10 a 12 h.

Observacions: places limitades. Amb la voluntat d'oferir un curs de qualitat i molt personalitzat les places a l'activitat es limitaran a 15 persones, 1 per casa rural. El curs es destina exclusivament a socis de Turisme Rural Girona.

Preu del curs: 45 €
El preu inclou el material, anàlisi, assessorament in situ de casos reals de les cases rurals assitents. Coffe break del dia que el curs es fa presencial.

Inscripcions i pagaments: abans del dia 14 de març a través d'aquest enllaç.