Girona Cases Rurals presenta una nova imatge moderna i acollidora

Gironacasesrurals.com és el portal de turisme rural de la província de Girona, ofert pel servei de l'Associació Turisme Rural Girona - Costa Brava - Pirineu. Amb més de 240 cases rurals adherides, el portal acaba de renovar la seva imatge i la pàgina principal per fer més accessible la informació a aquelles persones que volen gaudir del turisme rural a les comarques gironines.

La nova pàgina web promociona les cases rurals associades a Turisme Rural Girona i ofereix en alguns casos la reserva online a través del servei de reserves Turalgi. També inclou una secció anomenada Club Amic, on es mostren els descomptes i avantatges que poden gaudir els hostes, una guia de restaurants recomanats, així com el programa de venda d'escapades rurals Ruralxec, que esdevé un regal perfecte per a sorprendre a aquell que més estimes.

Una altra secció important de la nova pàgina és el blog de Girona Cases Rurals, que vol incentivar el club de subscriptors i que agafa un major protagonisme. En ell, es poden trobar propostes per conèixer el territori, com ara rutes, visites culturals, agenda d'esdeveniments, entre altres opcions.

Si vols gaudir al màxim del turisme rural a les comarques gironines, et convidem a visitar la nostra pàgina web!