Girona Cases Rurals crearà una comunitat de subscriptors amants del turisme rural

En els propers dies des de l’Associació es llançarà una campanya publicitària amb l’objectiu de crear una comunitat de subscriptors del portal de Girona Cases Rurals. La iniciativa consistirà en l'enviament d'un butlletí de subscripció en el qual es publicarà contingut de temàtica rural de forma regular destinat als hostes i es promocionarà la secció de cases rurals com a prioritat.

Per tal de fomentar les subscripcions, en accedir a la pàgina web de Girona Cases Rurals, als usuaris se’ls generarà una finestra emergent que sol·licitarà la seva subscripció a través del correu electrònic, mitjà pel qual rebran cada una de les publicacions del butlletí en qüestió a mesura que es vagin realitzant.

Mitjançant aquesta acció s'espera augmentar considerablement la base de dades de clients potencials dels serveis que ofereix el portal Girona Cases Rurals, augmentar el nombre de visitants a la web i anar focalitzant la web com el portal del turisme rural gironí amb la finalitat de generar reserves als allotjaments, vendre  Ruralxecs i els productes del Club Amic.