[Finalitzada] Seguretat Alimentària

L’Associació de cases Turisme Rural Girona – Costa Brava – Pirineu i la UIER presenten el curs de seguretat alimentària: manipulació i control d’aliments, completament subvencionat pel Consorci per a la Formació Continua de Catalunya – CONFORCAT.

El curs està dirigit als treballadors o propietaris de cases de turisme rural associades a Turisme Rural Girona que ofereixin menjars fora de l'ús domèstic i que vulguin adquirir els coneixements bàsics establerts en el RD 109/2010 relatius a la manipulació d'aliments i la importància de la reglamentació alimentària.

Durant el curs coneixeràs els perills de contaminació d'un aliment, el seu origen, els efectes que poden ocasionar i les mesures preventives a adoptar; aprendràs a desenvolupar hàbits higiènics adequats per garantir la seguretat alimentària; i t’explicaran com realitzar la manipulació d'aliments, tenint en compte la influència de la conservació i l'emmagatzematge adequats, així com la higiene dels equips, els locals i els utensilis.

INSCRIPCIONS
1a edició | 20 i 22 d'abril - De 17 a 20 hores. Inscripcions tancades.
2a edició |  7 i 9 de juny. De 17 a 20 hores. Les inscripcions gratuïtes es poden formalitzar a través d'aquest formulari web. Places limitades.

PROGRAMA MANIPULACIÓ I CONTROL D'ALIMENTS

Objectius generals:
- Adquirir els coneixements bàsics establerts en el RD 109/2010 relatius a la manipulació d'aliments i la importància de la reglamentació alimentària.

Objectius específics:
- Conèixer els perills de contaminació d'un aliment, el seu origen, els efectes que poden ocasionar i les mesures preventives a adoptar.
- Aprendre a desenvolupar hàbits higiènics adequats per garantir la seguretat alimentària.
- Conèixer com realitzar la manipulació d'aliments, tenint en compte la influència de la conservació i l'emmagatzematge adequats, així com la higiene dels equips, els locals i els utensilis.

Organitza:

Amb el suport de: