FEGATUR, visita les comarques gironines per conèixer la destinació, les cases rurals i el nostre model associatiu.

La Federació de Turisme Rural de Galícia, FEGATUR, ha visitat aquests dies les comarques gironines, per tal de conèixer Girona com a destinació pionera en cases de turisme rural, productes, recursos turístics i el model associatiu de cases de turisme rural gironí.

El viatge de prospecció organitzat per l’Associació, ha comptat amb la participació de 15 representants del sector de turisme rural de Galícia així com l’acompanyament de representants d’entitats i institucions gironines, agents del territori, socis i amics de Turisme Rural Girona que s’han anat sumant a les activitats, visites i/o reunions de treball.

Des de l’Associació volem donar les gràcies a totes les entitats, empreses i persones que han col·laborat en fer possible aquest viatge de prospecció i coneixement. Una experiència professional molt enriquidora per a totes les persones que hi han participat.

 

Ajuntament de Pals, Molí de l'Arròs de Pals, Ca l'Anguila, Mas Solés, Els Masos d'en Coll, Sant Pere de Rodes, Portlligat Fundació Gala-Dalí, Ajuntament de Cadaqués, La Vinyeta, Vall de Núria, Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu Girona, Mas Teixidor, Viatges Turismon