El sector turístic es mostra satisfet amb la temporada turística 2023

Ahir, a la ciutat de Girona, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona i els representants dels sectors dels allotjaments turístics (Federació d’Hostaleria de Girona, Associació de Càmpings, Associació Turística d’Apartaments, Turisme Rural Girona) i de l’Associació Corporativa d’Agències de Viatges Especialitzades (ACAVE) de les comarques gironines van presentar una valoració provisional de la temporada turística 2023 i les dades de visitants i d’ocupació turística dels nou primers mesos de l’exercici 2023 a la demarcació de Girona. A més, van exposar continguts relacionats amb l’actualitat de l’activitat turística a la demarcació de Girona i van fer una projecció sobre les perspectives per a la temporada 2024.

Ramon Corominas, president de Turisme Rural Girona va intervenir en nom del sector de cases rurals i huts en entorn rural de les comarques gironines.

Tal i com es va informar: el sector turístic de la demarcació de Girona es mostra «satisfet» amb la campanya turística 2023.

  • El 2023 la demarcació de Girona ha rebut 7.168.850 visitants, que han generat 24.448.983 pernoctacions, un 2,3 % més que al 2022, en nou mesos d’activitat turística. La Costa Brava capitalitza les millors dades de visitants i ocupació de la temporada.
  • Per a la temporada 2024, l’estratègia promocional de la destinació se centrarà en el desenvolupament de la sostenibilitat i en aprofitar oportunitats com les que presenten esdeveniments com la Copa Amèrica i els Jocs Olímpics de París per captar nous mercats.

 

L'acte va comptar amb la participació de Miquel Noguer, president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona; Jordi Masquef, vicepresident del Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona.

Podeu veure el comunicat de premsa editat pel Patronat de Turisme aquí.