Dia de l'Associat - Workshop + dinar

Després de dos anys, Turisme Rural Girona recupera el Dia de l'Associat, una jornada en la qual els nostres associats, les empreses i les entitats col·laboradores es troben en un espai que afavoreix el networking i generar oportunitats de negoci. També és un dia ideal per a mostrar els productes i /o serveis destinats a cases rurals, conèixer les entitats amb les quals col·laborem i fer valoració de la temporada d’estiu.

Enguany, la jornada es farà el 20 de setembre, de 12 a 17 h, al restaurant El Pa Volador de Figueres (www.elpavolador.com). 

Amb aquest programa que s'ha preparat amb molta cura, es vol agrair a tots els implicats la confiança dipositada a l’Associació de Cases de Turisme Rural Girona, Costa Brava i Pirineu, en la que tots són partícips. Per això, Turisme Rural Girona vol animar a tots els associats, empreses i entitats a que vinguin a l’esdeveniment i poder gaudir tots plegats del dia més especial de l'entitat.

 

PROGRAMA DE LA JORNADA

12.00 h – Benvinguda i acollida dels assistents.

12.15 h – Inici de l’acte amb el Workshop – Networking entre el Club de Proveïdors oficials i el Club d’Activitats Turístiques de TRG.

• Presentació de les empreses del Club de Proveïdors i Club d’Activitats de TRG.
• Intervenció del Sr. Bru Monge Sala – Assessor d’empresa i Coach. Expert en comunicació i lideratge d’equips de persones.

14.00 h – Dinar servit pel Restaurant El Pa Volador. Parlaments institucionals a càrrec de:

• “Conclusions de la temporada turística d’estiu 2022” - Sr. Norbert Bes Ginesta, director del Patronat de Turisme Costa Brava Girona i el Sr. Ramon Corominas Estany, president de l’Associació de Turisme Rural Girona Costa Brava i Pirineu.

• “Els temps que venen” - Sr. Ernest Plana Larousse, president de la FOEG – Federació d’Organitzacions Empresarials de Girona.

16.00 h – Reconeixement a la seva llarga vinculació amb Turisme Rural Girona i estima a l’entitat: Sra. Ma. Concepció Perich i Busquets de la Casa Rural Cal Rellotger de Fornells de la Selva.

16.30 h – Sorteig sorpresa.

17.00 h – Final de l’acte.

 

*Activitat, exclusiva, per a socis de Turisme Rural Girona i empreses col·laboradores.