Èxit d'assistència en el Dia de l'Associat 2022

Després de dos anys, Turisme Rural Girona - l'Associació de Cases de Turisme Rural Girona Costa Brava Pirineu va celebrar el dimarts 20 de setembre el Dia de l'Associat al restaurant El Pa Volador de Vilatenim (www.elpavolador.com).

Més de 60 participants entre propietaris i empreses col·laboradores han pogut conèixer nous productes i serveis per a les seves cases rurals i generar oportunitats de negoci.

La jornada va comptar amb l'assistència del president de la Federació d'Organitzacions Empresarials de Girona, FOEG, Ernest Plana qui va dirigir unes paraules a tots els assistents i el president de l'entitat, Ramon Corominas, qui va fer una valoració de la temporada d'estiu.

En aquest dia s'ha volgut fer un reconeixement a la Ma. Concepció Perich i Busquets de la casa rural Cal Rellotger de Fornells de la Selva per la seva estima i dedicació a l'Associació i al sector turístic gironí.

La jornada ha acabat amb un petit sorteig amb regals pels propietaris i per les empreses de proveïdors assistents.

Ha sigut una trobada molt enriquidora per tots els assistents a qui els volem agrair la seva bona predisposició i a seguir treballant pel sector del turisme rural de les comarques gironines i sobretot donar suport al món associatiu.