Benvinguda al Club de Proveïdors Ecobike

Presentació Ecobike Bicis Elèctriques - Nou conveni per a socis de TRG

Turisme Rural Girona ha signat un acord amb l'empresa Ecobike, com a fabricant i proveïdor de flotes, sigui quina sigui la quantitat requerida, de bicicletes elèctriques i pàrquings. Gaudeix d'avantatges com l'assistència prioritària al taller, la possibilitat de logotipar les bicicletes i afegir software de gestió de mobilitat per tenir en qualsevol moment la vostra flota geolocalitzada. Cal remarcar la incorporació dels associats a la categoria interna “Operadors” amb els descomptes especials que hi van associats.

Des d’Ecobike ofereixen una mobilitat sostenible rural. Disposen de models d’e-bike adequats al terreny tant de muntanya com de passeig per vies verdes.

Estan a disposició de les cases i hotels en aquesta evolució del turisme rural, on els clients, demanden cada cop més d’aquest tipus d’experiència, que els permet visitar el territori d’una forma totalment sostenible i gens invasiva.

Bicicletes elèctriques pensades per fer una ruta agradable i sense inconvenients en qualsevol tipus de terreny. Bicicletes amb motors d’alta potència i autonomia en funció de les necessitats de l’orografia. Inclouen un sistema antipunxades, que permetrà continuar gaudint de l’experiència amb tranquil·litat.

Com a casa rural associada gaudiràs de descomptes especials en les teves comandes. Consulta l’àrea privada de propietaris a www.gironacasesrurals.com i informa’t dels avantatges per a la teva casa rural.

Per a més informació addicional o personalitzada contacteu amb:
Tel.  972 11 10 96

Correu electrònic: ecobike@ecobike.com