Benvinguda al Club de Proveïdors Cuinats Jotri

Presentació Cuinats Jotri - Nou conveni per a socis de TRG

Turisme Rural Girona ha signat un acord amb l'empresa Cuinats Jotri per oferir-te un servei de comandes de plats preparats de gran qualitat. 

A Cuinats Jotri, elaboren una gran quantitat de plats cuinats frescos i ultracongelats. La seva diferenciació es basa en dedicar a cada plat el temps que necessita. Les coccions lentes garanteixen que els plats mantinguin totes les qualitats i propietats, aconseguint plats més gustosos als quals no cal afegir potenciadors de sabor.

Ofereixen diferents formats d’envasat que permeten oferir els plats com a restauració (formats d’1 kg) o que el mateix client pugui fer la comanda d’una o dues racions, personalitzada pels diferents gustos de cada família. A més, els plats ens proporcionen unes ràpides regeneracions amb un acabat igual que si acabés de sortir de la cassola. Teniu l’opció de regenerar-lo i servir-lo directament de la safata o bé personalitzar-lo donant-li el vostre toc.

Com a casa rural associada gaudiràs de descomptes especials en les teves comandes. Consulta l’àrea privada de propietaris a www.gironacasesrurals.com i informa’t dels avantatges per a la teva casa rural.

Feu que els vostres hostes gaudeixin dels millors plats casolans!

Comandes a tota la província de Girona.

Per a més informació addicional o personalitzada contacteu amb:  

Departament de Vendes - Cuinats Jotri

Tel. 972 39 65 61

Correu electrònic: raquel@cuinatsjotri.cat