Balliu Export - material d'exterior per a cases rurals

Turisme Rural Girona ha signat un acord amb l'empresa Balliu Export. Una empresa catalana en el sector del mobiliari exterior. Són reconeguts per les seves gandules platja i piscina, juntament amb para-sols, taules, cadires i altres elements d’outdoor.

Dissenyen, produeixen i comercialitzen mobiliari d’exterior de qualitat i sobretot amb una altíssima durabilitat. Disposen d’un acurat servei postvenda, també de recanvis, que permeten allargar unes quantes dècades més la vida dels seus productes.

Amb una mirada clara cap a la sostenibilitat, Balliu l’any passat va llançar el  Pla Renove, un projecte de reciclatge que té com a objectiu reciclar gandules de plàstic obsoletes per a la seva conversió en matèria primera per a la fabricació d'altres productes exteriors.

Balliu també aposta per la innovació i facilitar la decisió de compra de l’usuari, per la qual cosa ha integrat la tecnologia 3D i la Realitat Augmentada al seu web. Aquesta tecnologia els permetrà visualitzar els productes de la companyia en 3D i en context real, cosa que els permet fer-se una idea molt més precisa de com quedarà el moble o l'objecte decoratiu en el seu propi espai: terrassa, zona de piscina, spa...

Aquest any Balliu presenta la nova gandula NOA, que combina a la perfecció comoditat i estil com mai abans. Dissenyada i fabricada amb precisió per elevar l’experiència de relaxació. El seu disseny contemporani s’integrarà a la perfecció en entorns exteriors com jardins, terrasses i piscines.

Com a casa rural associada gaudiràs de descomptes especials en les teves comandes.