Avantatges de formar part de Turisme Rural Girona

L’Associació de cases Turisme Rural Girona – Costa Brava – Pirineu aglutina els establiments de turisme rural de la província de Girona. Actualment, compta amb +130 associats, propietaris de cases de pagès i allotjaments rurals, que tenen entre tots ells +240 establiments, oferint l’oferta més gran d’establiments legalitzats de turisme rural a Catalunya.

L’entitat, amb més de 27 anys d’experiència, és una de les pioneres en el seu àmbit motiu pel qual està plenament especialitzada en oferir als seus associats tots els serveis que puguin necessitar per a la gestió d’una casa rural.

Associa’t i gaudeix dels serveis pensats per a la teva casa rural

Associar-se a Turisme Rural Girona us permet accedir als serveis que es van generant per als membres de l’entitat. A més a més, dóna la possibilitat de participar del desenvolupament de l’associació i formar part de TuralGi: la nova Central de Reserves per a membres de l’entitat.

Els serveis que oferim estan dividits en dos grans pilars: els serveis d’assessorament i suport a la gestió i els de promoció i comercialització. Del primer bloc en destaquem l’assessorament en la categorització i certificacions de qualitat, com per exemple el distintiu de Garantia de Qualitat Ambiental i Q de Qualitat Turística de l’ICTE; l’assessorament fiscal; l’assessorament sobre la normativa actual i els canvis que es van produint; la formació continuada i el club de proveïdors oficials a través del qual podreu gaudir de descomptes i avantatges preferents en productes i serveis per a la gestió de la casa de turisme rural.

Pel que fa a la promoció i comercialització, l’associació està duent a terme un Pla d’Accions que inclou el portal web de l’entitat; el programa Ruralxec destinat a la promoció d’establiments rurals que vulguin sumar-se a l’opció de xec regal; o la promoció a les xarxes socials de l’entitat. També participem en Fires a través del Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu.

Si t’hem convençut, pots donar-te d’alta omplint el Formulari d’Alta o posar-te en contacte amb l’Associació a través dels telèfons 972 226 015 i 647 708 859 o del correu electrònic info@turismeruralgirona.org