Procés Electiu a Junta Directiva

S'obre el procés electoral per l'elecció de nous membres de Junta Directiva de Turisme Rural Girona.

L'Assemblea General Ordinària d'associats es convoca pel pròxim dimecres dia 24 d'abril, a les 10.00 h al Consell Comarcal del Pla de l'Estany - Banyoles, jornada que comptarà amb l'elecció de la nova junta directiva de l'entitat, pels pròxims quatre anys.

La Junta Directiva de Turisme Rural Girona està formada per associats i associades representants d'establiments de turisme rural de totes les comarques gironines. És un grup de persones dinàmiques i col·laboratives amants del turisme rural que vetllen i defensen els interessos del sector de turisme rural, els establiments adherits i l'Associació com a entitat de representació. Mensualment, fan seguiment i aproven el pla d'actuacions acompanyats de gerència i l'equip tècnic. Esdevenen representants en entitats i institucions on formem part. També són representants i dinamitzadors de l'associació a la seva comarca.

Procés electoral - Presentació de candidatures

En data 20 de març s’obre el procés electoral per l'elecció de nous membres de Junta Directiva de l'Associació en el que tot associat que estigui interessat, pot presentar la seva candidatura a través del correu electrònic info@turismeruralgirona.org en el període de 15 dies naturals.