Acaba de sortir d’impremta la Guia de cases rurals associades 2021!

Ja podeu consultar la Guia de cases rurals associades a Turisme Rural Girona 2021, on s’han incorporat les cases que s’han adherit durant el darrer any i actualitzat la informació de totes les altres.

Amb un disseny atractiu i molt visual, i un enfocament pràctic, hi trobareu aquell allotjament rural que més s’adeqüi a les vostres necessitats, tant si sou una família nombrosa, com si aneu de turisme rural amb els amics de la infància o de l’institut, com per fer una escapada romàntica amb la parella. També n’hi ha per fer trobades empresarials, formació i estades, i per fer una sortida familiar amb la mascota.

La Guia agrupa les +240 cases rurals segons la comarca on estan ubicades: Alt Empordà Baix EmpordàCerdanyaGarrotxaGironèsLa SelvaPla de l’EstanyRipollès. També hi trobareu informació de servei: activitats que es poden fer a les comarques gironines, restaurants de la zona així com la recopilació de les Oficines de Turisme de tot el territori.

Guia en paper i en format digital

La Guia de cases rurals s’edita en dos formats diferents. Si preferiu el paper, la podeu trobar a les Oficines de Turisme de tota la província de Girona, a les entitats que donen suport a l’Associació i, també, a les gasolineres Petrocat.

Si preferiu la versió digital, teniu una versió dinàmica a l’ISSU, des de la qual tindreu accés a tota la informació que s’hi recopila des de qualsevol dispositiu mòbil o ordinador de sobretaula.