12a. Trobada d’esquiadors a l’estació d’esquí de La Molina

Després de tres anys de no celebrar la trobada d’esquiadors, atès a la situació de crisi sanitària de la COVID-19, l’Associació de Bars i Restaurants de la Cerdanya i l’estació d’esquí de La Molina amb la col·laboració de Ferrocarrils de la Generalitat, com a socis de Turisme Rural Girona, entitat associada a la Federació d'Hostaleria de Girona, us conviden a la dotzena Trobada d’Esquiadors a l’estació d’esquí de La Molina, el dilluns 4 de març de 2024.

El lloc i l’hora de la concentració serà al Restaurant El Bosc de La Molina (C/ Muntanya Sagrada, baixos), a les 09:00 h, a on s'invitarà a un esmorzar amb productes típics de la Cerdanya per cortesia de l’Associació de Bars i Restaurants de la Cerdanya. Després de l’esmorzar es repartiran els forfaits, que com sempre seran gratuïts per cortesia de l’Estació d’Esquí de La Molina – Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. També cal recordar que l’assegurança anirà a càrrec vostre.

Com en edicions anteriors es pot venir acompanyats amb la família i/o amics, sempre i quan no sigueu més de 4 persones per establiment associat. Informar que enguany atès a la capacitat del Restaurant El Bosc, les places estan limitades a 150 persones, per tant, quan s’arribi a aquesta xifra, es tancarà la llista per a les inscripcions.

Places limitades atorgades per ordre d'inscripció.

 

*Activitat exclusiva per a socis de Turisme Rural Girona.