Serveis

Club Amic

La província de Girona és un territori ric i molt divers pel que fa a la riquesa dels pobles i ciutats així com pel que fa a les propostes turístiques i culturals que s’hi duen a terme i, també, a la seva gastronomia. Aquests elements fan de les comarques gironines una zona única.

Per això, amb la voluntat de donar a conèixer les propostes turístiques i culturals, els municipis i els restaurants de les comarques gironines entre els hostes de les nostres cases de turisme rural i que aquests gaudeixin d’avantatges exclusius, hem creat el Club Amic!

Si tens una empresa o un petit negoci i t’interessa promocionar-lo dins les nostres cases rurals i que els hostes puguin gaudir d’una experiència rural autèntica, t’animem a fer-te membre del Club Amic. Pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic clubamic@turismeruralgirona.org.

Guia de Proveïdors

A l’Associació de cases Turisme Rural Girona – Costa Brava – Pirineu vetllem per les necessitats dels nostres associats.

Per aquest motiu, a la Guia de Proveïdors hi trobareu les empreses de serveis que donen suport a l’entitat i a les persones que en formen part, oferint uns descomptes en tot allò que pugueu necessitar en el dia a dia del vostre negoci dedicat als establiments de turisme rural.

Si sou una empresa interessada en oferir-nos unes condicions especials en els vostres serveis, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic info@turismeruralgirona.org.

Programa Empreses

L’Associació de cases Turisme Rural Girona – Costa Brava – Pirineu treballa per obtenir acords amb empreses i entitats que ofereixin productes i serveis que puguin ser d’interès per als associats, com també treballa per oferir a aquestes empreses descomptes exclusius per allotjar-se a les cases de turisme rural associades.

Si sou una empresa o entitat que voleu establir una relació continuada amb nosaltres i oferir als vostres empleats ofertes exclusives, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic comunicacio@turismeruralgirona.org o al telèfon 972 226 015.