Propietaris

Si formes part de l’Associació Turisme Rural Girona – Costa Brava – Pirineu pots accedir als serveis que es van generant per als membres de l’entitat. A més a més, tens la possibilitat de participar del desenvolupament de l’entitat i formar part de TuralGi: la Central de Reserves de l’entitat.

Serveis Gremials

Serveis d’assesorament i suport a la gestió

Adhesió gremial
Forma part de l’Associació de Cases de Turisme Rural Girona – Costa Brava – Pirineu que representa a +240 cases de turisme rural de les comarques gironines.

Assessorament personalitzat
T’ajudem a tramitar l’obertura de la teva casa de turisme rural i a legalitzar-ne de noves.

Assessorament fiscal
La nostra assessoria fiscal t’ajuda en els tràmits més habituals.

Categorització i certificacions de qualitat
T’assessorem i t’ajudem en la tramitació per a l’obtenció de certificacions de qualitat: Distintiu de Garantia de Qualitat Ambiental i Q de Qualitat Turística de l’ICTE.

Normativa del sector
T’assessorem per al seu correcte compliment i informació sobre canvis que es produeixin.

Club de Proveïdors
Gaudeix dels descomptes i avantatges preferents en productes i serveis per a la gestió de la casa de turisme rural.

Formació continuada
Participa en els tallers, cursos i jornades sobre temes al voltant de la gestió i promoció dels establiments rurals.

Viatges de formació
Programem viatges de formació, familiarització i intercanvi per propietaris associats per conèixer les bones pràctiques dels altres territoris. Famtrips i benchmarks.

Representativitat en òrgans federatius i administració pública
Representem els interessos del turisme rural de les comarques gironines. Veu i opinió en entitats públiques i privades.

Butlletí informatiu
T’informem sobre l’actualitat del sector (normativa, subvencions, temes d’interès general, etc.).

Promoció i Comercialització

Portal web www.turismeruralgirona.org
La teva casa rural tindrà presència en el portal web de Turisme Rural Girona que inclou l’oferta turística de l’entorn i un cercador de cases de turisme rural on s’hi pot trobar la informació de la casa i del propietari. Canal directe de peticions d’allotjament.

Guia de cases rurals Turisme Rural Girona – Costa Brava – Pirineu
Publicació i promoció a la guia de cases rurals que edita Turisme Rural Girona i que es distribueix en canals de promoció directa i a les principals Oficines de Turisme de Catalunya, Espanya, centres de promoció turística de la Generalitat i de Turespaña a l’estranger.

Turalgi, Central de Reserves de Cases Rurals Girona – Costa Brava – Pirineu
Participa a la nova central de reserves de l’Associació.

Programa Ruralxec
Programa destinat a la promoció d’establiments rurals que vulguin sumar-se a l’opció de xec regal en les modalitats actuals: Escapa’t, Especial o Gaudim. És un producte pensat per a fer regals de noces, empresa, aniversari… Cada Ruralxec inclou com a element diferencial un obsequi d’un detall o una activitat de descobriment diferent.

Workshops i Fires
La teva casa rural tindrà presència a les principals fires i workshops a través de l’associació, tant nacionals com internacionals, sota el paraigua del Patronat Turisme Costa Brava Pirineu de Girona i de l’Agència Catalana de Turisme.

Xarxes socials
Promocionem les cases de turisme rural associades a través de les xarxes socials de l’Associació: Instagram, Twitter i Facebook.

Guia de Cases Rurals

La Guia de cases rurals de l’Associació de cases Turisme Rural Girona – Costa Brava – Pirineu reuneix +240 cases associades.

Amb un enfocament pràctic, és un document de fàcil utilització que permet trobar l’establiment més adequat a cadascuna de les necessitats dels seus usuaris. La Guia es complementa amb informació de servei: activitats que es poden fer a les comarques gironines, restaurants de la zona així com la recopilació de les Oficines de Turisme de tot el territori.

Descarrega la Guia de Cases Rurals de Turisme Rural Girona.

Guia de Proveïdors

A l’Associació de cases Turisme Rural Girona – Costa Brava – Pirineu vetllem per les necessitats dels nostres associats.

Per aquest motiu, a la Guia de Proveïdors hi trobareu les empreses de serveis que donen suport a l’entitat i a les persones que en formen part, oferint uns descomptes en tot allò que pugueu necessitar en el dia a dia del vostre negoci dedicat als establiments de turisme rural.

Si sou una empresa interessada en oferir-nos unes condicions especials en els vostres serveis, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic info@turismeruralgirona.org.

Programa Ruralxec

L’Associació de cases Turisme Rural Girona – Costa Brava – Pirineu ha creat el Programa Ruralxec a través del qual proposa als establiments associats a l’entitat la possibilitat de formar-ne part i adherir-se a aquesta promoció que ofereix una experiència completa als seus hostes.

El Ruralxec és un xec regal que el comprador pot bescanviar per diferents opcions d’allotjament en els establiments de turisme rural de les comarques gironines i és ideal com a regals de casament, d’empresa, d’aniversari… Cada Ruralxec inclou com a element diferencial un obsequi d’un detall o una activitat de descoberta diferent.

Les modalitats actuals del programa son: Escapa’t, Especial o Gaudim, i les cases de turisme rural poden escollir en quina/es volen oferir.

Si vols formar part de les cases adherides al programa, demana’ns més informació a través del correu electrònic ruralxec@turismeruralgirona.org o a través del telèfon 972 226 015.

TuralGi

TuralGi és la central de reserves que impulsa l’Associació Turisme Rural Girona – Costa Brava – Pirineu que neix de la necessitat del sector i per petició dels establiments associats a l’entitat, com a marca comercialitzadora de les cases associades amb la qual es vol:

  • Promocionar directament l’oferta d’allotjaments rurals.
  •  
  • Fugir de les comissions de les grans plataformes d’allotjament.
  •  
  • Fer lobby i territori per poder fer promoció conjunta.
  •  
  • Generar ingressos.