Blog / Fires i Festes

Activitats familiars

6 fires i mercats per visitar durant el Pont de la Puríssima

Heu planificat quines activitats fareu durant el Pont de la Puríssima? Des de Turisme Rural Girona us proposem 6 fires i mercats que podeu visitar aquests dies, especialment si esteu allotjats en una de les nostres cases de turisme rural, i on, a més, podeu aprofitar per engalanar casa vostra o adquirir productes artesanals per les properes Festes de Nadal.

Llegir més »
Costa Brava

Begur celebra la seva intensa relació amb Cuba

La Fira d’Indians de Begur celebra la intensa relació entre Cuba i Begur, que té el seu origen en l’emigració de molts begurencs a l’illa al llarg el segle XIX. En retornar al poble, aquells que havien prosperat en els seus negocis, construïen ostentoses cases que encara avui decoren els carrers de Begur.

Llegir més »
Fires i Festes

Descobreix Girona a través de les flors

Al mes de maig, Girona s’omple de flors! Durant deu dies la ciutat obre els seus espais més amagats i els engalana amb la implicació dels ciutadans. Durant uns dies, els colors i les aromes florals envaeixen les places i els carrers de la ciutat.

L’itinerari és un espectacle emocionant,

Llegir més »
©Arxiu d'imatges Ajuntament de Girona
Fires i Festes

Fires i festes de Girona

Visca les Fires i Festes de Sant Narcís, la Festa Major de Girona!

Del 25 d’octubre al 3 de novembre Girona celebra les festes en honor a Sant Narcís, patró de la ciutat, tot coincidint amb la festa de Tots Sants.

Disposareu de més de 240 activitats per gaudir amb família o amics.

Llegir més »