Associa't

Et necessitem per tenir força!

Si ets propietari d’una casa rural o en gestiones una, entra a formar part de l’Associació Turisme Rural Girona – Costa Brava – Pirineu.

Ser associat et permetrà accedir als serveis i productes que tenim: el Club de proveïdors, amb importants descomptes en serveis pensats per a propietaris de cases rurals; formació continuada; sortir a la Guia de cases rurals; utilitzar els serveis d'Assessoria Jurídica, Fiscal, d'Arquitectura o de màrqueting digital a costos reduïts, i molt més.

A més a més, tindràs la possibilitat de participar del desenvolupament de l’entitat i formar part de TuralGi: la central de reserves 100% online de l’entitat.

Fes-te soci omplint el formulari que trobaràs al final d’aquesta pàgina.

Actualment, ja som +130 socis!
Entre tots sumem +240 allotjaments i +1.800 places!

Associa’t!

Formulari d'alta

Deixa'ns les teves dades i des de la Secretaria de l'associació ens posarem en contacte amb tu!


Turisme Rural Girona tractarà les teves dades personals per gestionar la teva sol·licitud, informar-te de campanyes, activitats i iniciatives associatives, inclòs a través de mitjans electrònicsm així com per proposar-te accions associatives que permetin preservar el turisme rural gironí. En la política de privacitat s'indica com pots exercir els teus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició.