Empreses

Guia de Cases Rurals

La Guia de cases rurals de l’Associació de cases Turisme Rural Girona – Costa Brava – Pirineu reuneix +240 cases associades.

Amb un enfocament pràctic, és un document de fàcil utilització que permet trobar l’establiment més adequat a cadascuna de les necessitats dels seus usuaris. La Guia es complementa amb informació de servei: activitats que es poden fer a les comarques gironines, restaurants de la zona així com la recopilació de les Oficines de Turisme de tot el territori.

Descarrega la Guia de Cases Rurals de Turisme Rural Girona.

 

Guia de Proveïdors

A l’Associació de cases Turisme Rural Girona – Costa Brava – Pirineu vetllem per les necessitats dels nostres associats.

Per aquest motiu, a la Guia de Proveïdors hi trobareu les empreses de serveis que donen suport a l’entitat i a les persones que en formen part, oferint uns descomptes en tot allò que pugueu necessitar en el dia a dia del vostre negoci dedicat als establiments de turisme rural.

Si sou una empresa interessada en oferir-nos unes condicions especials en els vostres serveis, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic info@turismeruralgirona.org.

Programa Empreses

L’Associació de cases Turisme Rural Girona – Costa Brava – Pirineu treballa per obtenir acords amb empreses i entitats que ofereixin productes i serveis que puguin ser d’interès per als associats, com també treballa per oferir a aquestes empreses descomptes exclusius per allotjar-se a les cases de turisme rural associades.

Si sou una empresa o entitat que voleu establir una relació continuada amb nosaltres i oferir als vostres empleats ofertes exclusives, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic comunicacio@turismeruralgirona.org o al telèfon 972 226 015.