Activitats / Baix Empordà

Baix Empordà

Costa Brava Experience

Costa Brava Experience és una agencia de viatges que ofereix experiències reals i autèntiques als seus clients. El seu guia, en Xavi, té més de 20 anys d’experiència en el sector.

Són guies dels parcs naturals del Montgrí, Cap de Creus, Aiguamolls. Amb ells podràs visitar masies fortificades,

Llegir més »
Baix Empordà

Globus Empordà

Globus Empordà és una empresa que organitzen viatges en globus pel Baix Empordà i Alt Empordà. En acabar el vol es fa un bon esmorzar a algun dels pobles de l’Empordà. Es fa el bateix del vol amb cava i entreguem uns diplomes personalitzats i un DVD (de la mà del vent).

Llegir més »
Baix Empordà

Medaqua

Medaqua és una empresa especialitzada en activitats aquàtiques: snorkel, submarinisme, kayak de mar, vela, etc. També ofereixen activitats de cicloturisme i senderisme.

Les activitats es realitzen sota la supervisió d’un equip amb experiència i material esportiu de primera qualitat, així con un servei que abasta tots els aspectes de les escapades i/o vacances.

Llegir més »
Baix Empordà

Ocitània

A Ocitània ofereixen activitats memorables a la natura per tothom, divertides i innovadores: rutes en segway, en burricleta, làser combat i miniquads, com a més destacats. Totes, activitats que combinen la descoberta del territori i la diversió amb la innovació tecnològica. Ofereixen activitats per parelles, famílies, grups i empreses, i ho fan des de l’estimació de la nostra terra i de la professionalitat en la gestió de tots els processos de l’experiència.

Llegir més »
Baix Empordà

Terracotta Museu de Ceràmica

Terracotta Museu de Ceràmica té com a finalitat conservar i difondre el patrimoni científic, tècnic i industrial de la ceràmica bisbalenca, donar a conèixer el procés d’industrialització particular esdevingut dins l’àmbit específic d’actuació, fomentar el coneixement de la ciència i tècnica actuals i vertebrar la museologia científica i tècnica referent a l’aspecte de la industrialització que s’explica.

Llegir més »
Filtrar per Comarques
Filtrar per Tipus d’Activitat