La Batllia – La Cabanya

"Estada al bell mig de la natura"

422

La Batllia és una masia típica del Ripollès al Pirineu de Girona, on podeu gaudir de la tranquil·litat i la pau d’una estada al bell mig de la natura i la vida a pagès en un entorn privilegiat, de fàcil accés i molt ben comunicada.
Disposa de tres allotjaments independents per 4-6 persones, La Batllia I, La Batllia II i La Cabanya, molt ben equipats amb els elements necessaris per al màxim confort i benestar dels nostres hostes, creant un ambient molt acollidor.
Compta amb uns exteriors amplis de zones verdes, jocs infantils i juvenils, ideal per a famílies amb nens, on poden gaudir de la piscina coberta i climatitzada oberta tot l’any, excepte els mesos hivernals. A més tenim barbacoes i zones de pícnic, cobertes i particulars per cada allotjament.
La Batllia connecta directament amb rutes de senderisme, BTT i circulars amb visites a Sant Joan de les Abadesses pels amants de la història, l’art i el paisatge, amb indrets destacables com el Gorg de Malatosca, la palanca de La Batllia, La Ruta del Ferro

Característiques i Certificacions:

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

Oferta de l'Entorn:

2 km30 km7 km15 km40 km80 km20 km2 km0.2 km80 km

Altres allotjaments d'aquest propietari:

Fitxa actualitzada el 09/03/2020

Contacta amb el propietari

Maria Carme Bernadet
Hola sóc la M. Carme titular d’aquest establiment, sempre estic a la vostra disposició per informar-vos i oferir-vos tot el que us pugui convenir.Entenc i Accepto la Política de PrivacitatSi t'ha agradat, comparteix!