Can Cufí I+II+III

"Envoltada d’una sumptuosa arbreda"

1376

Can Cufí es una masia del segle XIX que ha sigut restaurada utilitzant materials respectuosos amb el medi ambient. La casa està dividida en tres estàncies de turisme rural totalment separades i una zona comuna on es troba, entre altres coses, la piscina.
S’hi accedeix per la carretera C-66, que va de Banyoles a Olot, a 2 Km passat el poble de Serinyà, coincidint en el punt quilomètric 54 de la mateixa C-66, i trencant a l’esquerra.
La casa disposa de tres vivendes independents, amb capacitat per a 4, 6 (5 + 1) i 3 persones respectivament (amb possibilitat de convertir-se en una de sola i poder allotjar fins a 13 persones). Cada vivenda disposa de banys propis i calefacció a totes les habitacions, a més de cuina i sala d’estar. A la planta baixa hi trobem una zona comunitària amb un ampli menjador (capacitat per a trenta persones) i un billar.
El terreny total és d’uns 4.000 metres quadrats totalment ajardinats, on hi trobem la piscina i la zona de jocs infantils.

Característiques i Certificacions:

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

Oferta de l'Entorn:

2 km70 km2 km15 km4 km35 km30 km7 km25 km

Altres allotjaments d'aquest propietari:

Fitxa actualitzada el 27/09/2019

Contacta amb el propietari

Ramon Corominas Estany
Can Cufí es una masia del segle XIX que ha sigut restaurada utilitzant materials respectuosos amb el medi ambient. La casa està dividida en tres estàncies de turisme rural totalment separades (amb capacitat per a 4, 6 (5 + 1) i 3) i una zona comuna on es troba, entre altres coses, la piscina. Cada vivenda disposa de banys propis i calefacció a totes les habitacions, a més de cuina i sala d’estar. El terreny total és d’uns 4.000 metres quadrats totalment ajardinats, on hi trobem la piscina i la zona de jocs infantils.Entenc i Accepto la Política de PrivacitatSi t'ha agradat, comparteix!