Cal Duc – La Nina

"Moments de descans"

732

Fitxa actualitzada el 11/06/2019

Cal Duc es un conjunt de tres cases rurals independents de mitjans del segle XIX, situades en un paratge privilegiat del Pla de L’estany, envoltat de camps i boscos característics de la zona.

Destaca una acurada decoració combinant mobiliari antic rústic i colonial, integrats amb els colors alegres de les parets i el confort dels teixits. . Disposen de l’equipament i comoditat necessari per gaudir d’una estada confortable.

La Nena i La Nina tenen una capacitat de 7 persones respectivament, es poden comunicar interiorment i disposen de 3 habitacions i 2 banys cada una . La Nana te una capacitat de 8 persones i disposa de 4 habitacions i 2 banys.

Cal Duc es ideal per escapades rurals en família o amics. Els exteriors, amplis i amb bones vistes permeten gaudir d’àpats i activitats al aire lliure. Hi ha jardí, piscina vallada, camp de futbol, cistella de bàsquet, voleibol, ping-pong i una bonica pineda amb barbacoa , taula de pedra, gronxadors ,tobogan i tirolina. Possibilitat de disposar de menjador addicional per grups grans.

Característiques i Certificacions:

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

Oferta de l'Entorn:

2 km60 km6 km25 km6 km30 km15 km6 km15 km40 km

Activitats i Restaurants recomanats al Pla de l'Estany:

Contacta amb el propietari

Albert


Si t'ha agradat, comparteix!