Mas Vinyoles I

"Bellesa paisatgística"

422

Mas Vinyoles és una masia convertida en un agradable espai per passar les vacances. Disposem de dos apartaments acollidors: Un per 4 persones i un altre per a 6 persones. Les cuines estan completament equipades, així com els dormitoris. Hi ha calefacció central. Només ha de portar la tovallola per a la platja… Tenim jardí amb barbacoa i piscina, hort biològic i fruiters.
Estem situats a les Gavarres, enmig de suaus turons de boscos mediterranis que s’extenen entre Girona i la Costa Brava. És una zona de protecció nacional per la seva bellesa paisatgística i la seva fauna i flora tan particular. Una petita carretera asfaltada arriba fins a la casa.

Mas Vinyoles és una casa rural per passar-hi uns dies tranquils de descans i explorar passejant o en bicicleta els seus entorns. També  es pot gaudir de la platja (a 30 min.), fer un passeig a cavall (a 4 km) o descobrir l’oferta cultural de la zona. Girona, una ciutat a descobrir, es troba a 15 km.

Característiques i Certificacions:

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

La casa no ha configurat aquest apartat.

Oferta de l'Entorn:

7,5 km30 km20 km

Altres allotjaments d'aquest propietari:

Fitxa actualitzada el 17/06/2020

Contacta amb el propietari

Kathrin Schmidhauser
Vivo a “Les Gavarres” desde el 1985 y m’encanta. Cuidar del bosque y de su vida salvaje se ha convertido en un proyecto importante de mi vida. Me hace feliz darme cuenta que cada año una nueva variedad de pajaros descubre que este es un buen sitio para pasar al menos parte del año. Aqui puedes disfrutar de la naturaleza: el silencio, el cielo nocturno oscuro lleno de astros, encuentros sorprendentes con animales salvajes…..
    Entenc i Accepto la Política de Privacitat    Si t'ha agradat, comparteix!