Mas Petit – Llevant

"Petits plaers, grans records"

522

Casa de lloguer independent a La Bisbal d’Empordà, Baix Empordà.
Mas Petit II és l’apartament Llevant. L’apartament forma part del mas principal, bastit el s. XVIII i els antics colomers. És un apartament idoni per a famílies de 5 a 7 membres. També és apte per a 2 parelles amb 1 o 2 nens cada una.

Els seus 115 m2 es distribueixen en dues plantes. A la planta baixa podreu gaudir de l’acollidora sala d’estar amb TV i radio-CD, al costat del menjador i la cuina. Al costat hi ha un dormitori amb 3 llits individuals, grans armaris i un bany molt complet amb banyera i dutxa.

A la planta superior l’apartament disposa d’un enorme dormitori amb un llit de matrimoni i un gran bany molt complet amb banyera i dutxa per separat. Si ho preciseu, hi ha la possibilitat d’afegir un llit supletori per a nen o fins a dos bressols per a nadons. També disposem d’apartaments de 35 m2 per a 2 places, amb 1 dormitori doble i 1 bany, totalment equipats.

Al Mas Petit tenim 6 apartaments de diferent capacitat, des de 2/3 places fins a 5/6 places, amb una capacitat total de 17/23 places.
Tot plegat són 7 dormitoris dobles i un de triple i 7 banys, amb un total de 23 places: 17 places per a adults (entre llits de matrimoni i llits individuals) i 6 places més per a nens (en llits supletoris).

Vegeu www.maspetit.net

Característiques i Certificacions:

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

Oferta de l'Entorn:

0.5 km90 km2 km10 km35 km15 km10 km2 km10 km45 km

Altres allotjaments d'aquest propietari:

Fitxa actualitzada el 03/09/2020

Si t'ha agradat, comparteix!