Mas Madrenas

"Turisme rural a prop de casa"

1252
Masía Rural Independent

El Mas Madrenas està situat entre Girona i la Costa Brava a la plana de l’Empordà.  Està envoltat de camps i camins rurals, és un lloc ideal per fer sortides en bicicleta, a peu o passejant amb cavall pels seus voltants.

A prop tenim antiquaris, mercats de segona mà i eco-mercats de productors locals.  A poca distància de bons restaurants i de pobles medievals com Monells, Peretallada, Pals.. Així com de les platges de Pals, Begur, Llafranch, Tamariu…

Està envoltat d’un extens espai cercat amb una tanca de fusta on hi ha molts arbres que fan ombra a l’estiu.  Aquí hi ha una taula rodona de pedra amb bancs sota una gran morera ideal per fer àpats a l’aire lliure, al costat d’una magnífica piscina i una barbacoa de gas que hem estrenat aquest any 2020.

També hem renovat el mobiliari i la decoració combinant mobles antics restaurats amb altres de nous fets a mida amb creativitat i bon gust; i hem posat mosquiteres d’alumini a totes les finestres per tal que circuli l’aire dins la casa sense que entrin insectes.

Característiques i Certificacions:

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

La casa no ha configurat aquest apartat.

Oferta de l'Entorn:

2,5 km2,5 km13 km30 km15 km25 km500 km40 km

Altres allotjaments d'aquest propietari:

Fitxa actualitzada el 24/07/2020

Contacta amb el propietari

Rosa Mª
    Entenc i Accepto la Política de Privacitat    Si t'ha agradat, comparteix!