Mas Llunès – El Coll Verd

"Acollidora i tranquil·la"

521

Casa de lloguer independent a Sils, Selva.

La casa és una Masia restaurada de l’any 1800 aproximadament. Situada en el terme municipal de Sils, un petit poble de la comarca de la Selva. Construïda al costat de l’església del poble, conserva el caràcter rural pel fet que el poble ha continuat el seu creixement per una altra banda i que llinda amb els aiguamolls de Sils.
Les dependències estan dividides en dos apartaments (ARI – apartament rural independent) amb capacitat de 4 a 6 persones cada un, que es troben situats a la planta baixa de la masia; aquests disposen d’un menjador-sala d’estar, cuina, bany i dues àmplies habitacions, ambdós equipats amb calefacció.

L’entorn de la casa està marcat pel bestiar propi de la casa, l’aviram i la proximitat dels aiguamolls plens d’espècies d’ocells autòctons i d’altres animals terrestres; els nostres dos apartaments deuen el seu nom a aquest fet; els anomenen Coll Verd i Martinet.

Molt a prop de la Masia, trobem l‘estany de Sils, que és la resta d’una antiga llacuna, que ocupava una superfície de més de 7 quilòmetres quadrats, actualment és un espai natural protegit amb un gran valor ambiental i ecològic, a més de tenir una paisatgística molt interessant.

Característiques i Certificacions:

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

Oferta de l'Entorn:

0.3 km1 km10 km0.1 km15 km0.1 km0.8 km10 km10 km10 km

Altres allotjaments d'aquest propietari:

Fitxa actualitzada el 16/06/2020

Contacta amb el propietari

Pere Forest
Benvinguts al Mas Llunés de Sils, un lloc per gaudir de la natura i la tranquil·litat!!!!
    Entenc i Accepto la Política de Privacitat    Si t'ha agradat, comparteix!