Mas Jonquer

"Rodejada de natura"

2189

Mas Jonquer és una casa rural de lloguer íntegre, no comparteixen la casa amb ningú més,  compta amb una capacitat màxima de 21 persones repartides amb 8 còmodes habitacions, totes tenen bany privat, aire condicionat, TV i calefacció.

S’hi pot trobar una cuina ben equipada, un gran menjador per grups grans, sala d’estar i de jocs, les famílies i amics podreu gaudir d’un gran jardí, la piscina és gran i està vallada, i disposa d’unes gandules per relaxar-vos. Per gaudir d’uns bons àpats, a la casa hi ha barbacoa de gas i paella gran amb el paeller.

Hi ha una pista de tenis, futbol, ping-pong, cistella de basquet, voleibol i petanca.

La casa està rodejada de bosc, amb camins per fer excursions amb la família /amics, pobles bonics com Besalú o Sant Llorenç de la Muga. A la ciutat de Figueres, a 10 minuts, hi ha el museu Dalí. I les platges a 30 minuts.

Hi ha wifi gratuït a planta baixa.

Característiques i Certificacions:

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

Oferta de l'Entorn:

3 km0.5 km120 km20 km10 km30 km25 km20 km4 km20 km0.5 km40 km

Altres allotjaments d'aquest propietari:

Fitxa actualitzada el 17/06/2020

Contacta amb el propietari

Isabel Prat Planas
Benvinguts a Mas Jonquer, aquí gaudiran d’un entorn tranquil, on desconnectar i estar amb els seus. Estic a la seva disposició per qualsevol dubte abans i durant la seva estada. Sempre he viscut grans moments en aquest mas, caps de setmana i estius amb la família i amics.
Entenc i Accepto la Política de PrivacitatSi t'ha agradat, comparteix!