Mas Espuella

"Pau i tranquil·litat"

1577

El Mas Espuella és una masia pairal del segle XIV que es troba als peus de l’Alta Garrotxa. La casa rural ofereix habitacions en règim de dormir i esmorzar, mitja pensió o pensió completa, totes elles amb bany complet. Disposa d’amplis salons on fer tertúlies, llegir, relaxar-se,… Els àpats oferts estan elaborats artesanalment amb productes de cultiu propi, que conviden a gaudir d’un sabor autèntic.

La masia es troba a la comarca de la Garrotxa, al poble d’Argelaguer. És un indret ideal per fer senderisme, rutes a cavall, volar en globus i fer visites culturals, entre d’altres. El mas també ofereix activitats per a tothom, com les que es fan diàriament de ramaderia i agricultura ecològiques.

El Mas és un lloc perfecte per famílies amb nens i parelles que vulguin desconnectar de la ciutat i relaxar-se, refugiant-se en un entorn rural que ofereix pau i tranquil·litat, acompanyats d’unes panoràmiques que et conviden a somniar. La seva essència es basa en les tradicions i en l’amabilitat familiar amb què cuiden els seus hostes.

Característiques i Certificacions:

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

Oferta de l'Entorn:

0.5 km50 km8 km15 km16 km40 km8 km1 km1 km50 km

Altres allotjaments d'aquest propietari:

Fitxa actualitzada el 16/06/2020

Activitats i Restaurants recomanats a la Garrotxa:

Si t'ha agradat, comparteix!