Mas el Brugué – Les Terrassetes

"Turisme rural amb granja"

421

Els 4 allotjaments rurals de Mas El Brugué són totalment independents amb terrassa i jardí, de nova construcció amb materials nobles de fusta, ferro i pedra. D’estil clàssic i romàntic amb tons lavanda, lluminosos i amb espais que conviden a desconnectar en plena natura. L’escapada ideal per a parelles o famílies amb nens.

Situat a la part de dalt de Mas El Brugué, envoltat de prats i cirerers al bell mig de l’Empordà, les Terrassetes és un allotjament de 75 m² i de nova construcció, dissenyat amb materials nobles de fusta, ferro i pedra i amb un estil entre clàssic i romàntic, no hi trobareu res a faltar.

Les Terrassetes té de dues àmplies terrasses, una amb vista als cirerers i l’altre a la magnífica piscina de 14x7m amb porxo i dues barbacoes d’ús compartit. A la zona baixa de la finca hi ha la granja de les vaques i els vedells lactants, també el corral dels xais i una zona amb diferents animals petits com ara gallines, oques, conills, cignes, ànecs exòtics, pintades o paons. A les tardes, els nens poden gaudir visitant els animals i passejant per les zones d’oliveres, vinyes i cirerers.

També us hem preparat un munt d’activitats que trobareu a l’apartat Descobreix l’Empordà del nostre web, llocs per visitar molt a prop de l’apartament. Esperem que gaudiu molt de la vostra estada a Mas el Brugué i del nostre entorn.

Check-in. A partir de les 15 h *Si no hi ha cap altre reserva, podreu entrar abans.

Check-out. Fins a les 12 h  *Si no hi ha cap altre reserva, us podreu quedar fins a la tarda.

Sóm turisme rural Petfriendly: Acceptem animals de companyia.

Característiques i Certificacions:

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

Oferta de l'Entorn:

3 km31 km27 km23 km

Altres allotjaments d'aquest propietari:

Fitxa actualitzada el 20/10/2020

Contacta amb el propietari

Miriam Prat costa
    Entenc i Accepto la Política de Privacitat    Si t'ha agradat, comparteix!