Mas el Brugué – La Terrassa

"Turisme rural amb granja"

421

Els 4 allotjaments rurals de Mas El Brugué són totalment independents amb terrassa i jardí, de nova construcció amb materials nobles de fusta, ferro i pedra. D’estil clàssic i romàntic amb tons lavanda, lluminosos i amb espais que conviden a desconnectar en plena natura. L’escapada ideal per a parelles o famílies amb nens.

L’allotjament de la Terrassa és un allotjament rural de nova construcció situat a la primera planta, té de 75 m² i una terrassa amb vista a la muntanya i a la granja. D’estil romàntic-clàssic, dissenyat amb tons lavanda i materials nobles de fusta, ferro i pedra. Pensat i creat per al total confort de les famílies, és molt lluminós i acollidor.

La seva ubicació a Terrades, a l’Alt l’Empordà, a pocs quilòmetres de Figueres, la Capital de la comarca i la ciutat de Dalí, en un entorn insuperable, us permet gaudir de la natura i la calma envoltats de camps i boscos.

Disposeu de molts espais i racons per passejar, jugar amb la família, anar en bicicleta o bé gaudir de la magnífica piscina amb barbacoa.

Us convidem a visitar la nostra granja pròpia i pels més actius us hem preparat un munt d’activitats molt a prop de Terrades, les podeu trobar a la secció Descobreix l’Empordà del nostre web.

Esperem que gaudiu molt de la vostra estada a Mas el Brugué i del nostre entorn.

Check-in. A partir de les 15 h *Si no hi ha cap altre reserva, podreu entrar abans.

Check-out. Fins a les 12 h  *Si no hi ha cap altre reserva, us podreu quedar fins a la tarda.

Sóm turisme rural Petfriendly: Acceptem animals de companyia.

Característiques i Certificacions:

Equipaments:

Espais:

Activitats internes:

Oferta de l'Entorn:

3 km31 km27 km23 km

Altres allotjaments d'aquest propietari:

Fitxa actualitzada el 20/10/2020

Contacta amb el propietari

Miriam Prat costa
    Entenc i Accepto la Política de Privacitat    Si t'ha agradat, comparteix!